Ποιοι είμαστε


Καλώς ήρθατε στο Lazaridis DPS

Περιηγηθείτε στον διαδικτυακό τόπο της άρτιας εξειδικευμένης κάθετης μονάδας παραγωγής ψηφιακών εκτυπώσεων μεγάλων διαστάσεων στην Β. Ελλάδα.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2006.

Είμαστε ένα σύγχρονο κέντρο ψηφιακής εκτύπωσης, το οποίο δραστηριοποιείται στο χώρο της διακόσμησης, της διαφήμισης, κατασκευών και των ανακαινίσεων, ενώ παράλληλα ασχολούμαστε και με την εμπορία πρώτων υλών.

Το ανθρώπινο δυναμικό μας είναι πλήρως εξειδικευμένο τόσο στο δημιουργικό όσο και στο τμήμα της παραγωγής και τοποθέτησης.

Η κάθετη μονάδα παραγωγής καλύπτει την περιοχή της Θεσσαλονίκης, αλλά και όλης της Ελλάδας καθώς και κάποια τμήματα της Ευρώπης.

Υπηρεσίες Lazaridis DPS Services

Διαθέτουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην ψηφιακή επίπεδη εκτύπωση η οποία πρωτοπορεί και δίνει λύσεις σε πολλούς τομείς. Η απευθείας εκτύπωση σε μεγάλο εύρος επίπεδων και ανάγλυφων επιφανειών και εύκαμπτων υλικών το αναδεικνύουν ένα από τα μοναδικά στο είδος του.

Υποστήριξη Customer Support

Η Lazaridis Digital Printing Services είναι πάντα στην διάθεση σας. Μελέτη του χώρου σας αλλά και των υλικών που θα χρησημοποιηθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα των εκτυπώσεων σας. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας θα αναλάβει την σωστή εφαρμογή και τοποθέτηση των εκτυπώσεων. Είμαστε δίπλα σας και για την συντήρηση των εκτυπώσεων διατηρώντας τις έτσι για πολύ μεγάλύτερο χρονικό διάστημα.